Confidentialitate

Confidentialitatea datelor utilizatorilor eGinecolog.ro

Site-ul www.eGinecolog.ro este proprietatea Autobroker Group care asigura confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului.

Autobroker Group poate detine date oferite de dumneavoastra fie printr-un formular de inregistrare, fie printr-un formular de inscriere la newsletter etc. Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, telefonul, adresa de e-mail s.a. De asemenea, eGinecolog.ro poate colecta date despre comportamentul utilizatorilor site-ului – spre exemplu tipul de browser folosit – ce vor fi utilizate doar pentru realizarea de statistici in vederea realizarii unor rapoarte privind eficienta folosirii spatiului publicitar, constatarii numarului de afisari pentru articole si studii de caz s.a.m.d.

Informatiile furnizate de dumneavoastra sunt confidentiale si nu sunt oferite vreunei terte parti – cu exceptia sponsorilor concursurilor eGinecolog.ro. Acest lucru poate duce la primirea de catre utilizatori a unor materiale de promovare din partea sponsorilor concursurilor organizate pe site. Autobroker Group nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea privind posibilele mesaje primite de utilizatori din partea sponsorilor.