Despre noi

eGinecolog.ro se constituie intr-o resursa de informare in domeniile obstetrica si ginecologie oferind in acelasi timp posibilitatea ca orice utilizator sa consulte virtual si un medic. Astfel siteul permite interactiunea pacient-medic de specialitate – fiind disponibile mai multe modalitati –, fara a se substitui insa unei vizite la medicul de specialitate.

Exista multe informatii care nu sunt cunoscute de oameni. eGinecolog.ro ofera articole credibile, provenite de la persoane avizate, si devine astfel o resursa de informatii pe teme de obstetrica si ginecologie care ar putea ajuta multi oameni. Continutul este actualizat permanent, astfel incat sa fie oferite mereu cele mai noi date din domeniu.

eGinecolog.ro reprezinta un punct de reper pentru cei ce doresc sa afle cat mai multe pe subiecte specifice si o modalitate la indemana oricui de a interactiona cu medici de specialitate care pot sa va ajute sa aflati raspunsul la problemele ce va framanta. Exista posibilitatea de a primi raspuns pe Internet – direct pe site – intr-un interval cuprins intre 48 si 72 de ore. Vor fi adaugate de asemenea si alte modalitati de interactionare cu medicii colaboratori ai eGinecolog.ro, modalitati ce vor permite o interactiune mai rapida si un raspuns ce poate face diferenta in situatiile din viata de zi cu zi. Siteul duce astfel la crearea sau consolidarea unei relatii intre pacient si medic.

Persoanele carora li se adreseaza eGinecolog.ro sunt cele care poate nu au timp sa mearga la cel mai mic semn de intrebare la un medic. Nevoia de informatie este acoperita prin articolele de pe site grupate pe categorii distincte, iar sfaturi sau raspunsuri pot fi obtinute prin dialog direct cu un medic. Se economiseste timp, iar prin dialogul cu medicii colaboratori eGinecolog.ro, o persoana poate  sa gaseasca un medic care in momentul in care primeste pacientul la control sa fie deja familiarizat cu problema acestuia.

eGinecolog.ro imbina in site tendintele la nivel international, tinand de asemenea cont de faptul ca revolutia tehnologica a indemnat oamenii sa caute informatii online, Internetul devenind o sursa relevanta pentru oricine.