Feedback

Feedback-ul tau este important pentru noi. Ai o parere, un sfat, vrei sa ne saluti, vrei sa ne critici pentru ceea ce facem aici! Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj, si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

12 pareri exprimate
 1. Loredana Podarascu
  September 24th, 2009, 8:50 am

  Buna ziua,
  Ma bucura aceasta initiativa, dar ati putea sa mai completati cu date despre boli si afectiuni, cum ar fi candidoza sau micoza vaginala, o afectiune foarte des intalnita la femei.

  Multumesc

 2. September 24th, 2009, 11:47 am

  Buna ziua,

  Va multumim pentru interesul manifestat fata de informatiile prezentate de ghidul medical eGinecolog.ro.

  Sectiunile prezente pe eGinecolog.ro sunt permanent actualizate cu informatii noi, furnizate de medicii nostri colaboartori.
  Speram ca in cel mai curand timp posibil sa gasiti in sectiunea boli si afectiuni informatii despre micoza vaginala sau candidoza.
  Va multumim pentru sugestii si va asteptam in continuare pe eGinecolog.ro.
  Intre timp – daca aveti nevoie de un raspuns mai urgent – puteti folosi rubrica Sfatul ginecologului ( http://www.eginecolog.ro/sfatul-ginecologului ).

  O zi frumoasa,

  eGinecolog.ro

 3. Mihaela Antonescu
  October 10th, 2009, 8:31 pm

  Stimata echipa eGinecolg.ro,

  Vreau sa va multumesc pentru sursele de informatie pe care ni le-ati pus la dispozite. Sunt intr-adevar de folos.. oricui .. in orice moment.. ca informatie, de prevenire a unor neplaceri .. sau pentru a cauta modalitati de tratare.

  Cu respect,

  Mihaela Antonescu

 4. October 12th, 2009, 7:39 pm

  Bun gasit,

  ne bucuram ca aici ati gasit informatii interesante si desigur ca va asteptam oricand pentru a va informa sau pentru a obtine sfatul medicului ginecolog. Proiectul este de altfel gandit tocmai pentru a veni in intampinarea tuturor persoanelor ce doresc sa se informeze, sa previna si sa stie si parerea medicului. eGinecolog va multumeste de asemenea pentru aprecieri.

  O zi frumoasa si multa sanatate,
  Echipa eGinecolog

 5. Flavia Pop
  October 13th, 2009, 8:41 am

  Va multumesc pentru raspuns si apreciez acest site – ne este de mare folos, noua, femeilor…As dori sa apara pe site si alternative nehormonale pentru ameliorarea simptomelor menopauzei. Va multumesc inca o data si mult succes in activitate.

 6. Cristina Ionita
  October 24th, 2009, 11:20 pm

  Multumesc echipei acestui website, pentru informatiile furnizate noua femeilor. Sunt informatii pe care doctorul nu mai are timp sa le detalieze din cauza numarului mare de paciente care asteapta la usa cabinetului mai mult sau mai putin rabdatoare sa le vina randul.
  Dar sa nu uitam ca un numar considerabil de femei nu folosesc internetul fie pentru ca nu au timp, fie pentru ca nu stiu sa il foloseasca sau pentru ca nu au deloc acces la el.

  Multumesc,
  Cristina

 7. November 13th, 2009, 7:53 am

  Ma bucur ca ati abordat si problema Fibrozei Chistice sau Mucoviscidozei. In Romania este o adevarata drama a acestor pacienti.
  Desi s-au infiintat aceste Programe de Sanatate destinate pacientilor cu boli rare, banii intarzie intotdeauna sa apara, iar costurile cele mai mari pentru pacienti sunt cele zilnice, care implica hrana adecvata si terapia afectiunilor asociate.
  Datorita eforturilor facute de medicii implicati, a crescut intr-adevar numarul de pacienti diagnosticati si a scazut varsta diagnosticarii. Insa, nu se poate vorbi de o statistica reala, deoarece in Romania diagnosticarea acestei afectiuni este inca o problema.
  Suntem printre putinele tari care pana in 2008 nu puteau furniza date statistice despre incidenta Mucoviscidozei in Romania, in contrast total cu toate tarile vecine, si aici as lauda Bulgaria, o tara cu un rating mai scazut ca al nostru. Coreland datele statistice din tarile vecine, in Romania incidenta afectiunii este intre 1/1600-1/2500 nou-nascuti.
  Diagnosticarea viitorului copil cu Mucoviscidoza se poate face si in Romania, incepand trimestrul I de sarcina, insa este un cost pe care nu toate familiile il pot suporta. Intr-adevar, daca punem in balanta 30 de ani de chin care vor urma si o suma de bani, cu mult mai mare, de care ar trebui sa dispuna viitorii parinti, se schimba putin prioritatile.
  Care sunt optiunile inainte de sarcina? Cred ca o consiliere familiala adecvata, in care sa se puna accent pe un istoric al cazurilor din familie care orienteaza spre un posibil diagnostic de Mucoviscidoza.
  Daca exista aceasta suspiciune, se poate face testarea sotilor inainte de sarcina pentru mutatiile genetice specifice, fiind mai putin costisitoare si mai usoara.
  Pe aceasta cale, propun echipei eginecolog.ro sa lase acest subiect deschis si sa fie un consilier medical activ pentru cei care au nevoie.

 8. Mates Ionela
  December 9th, 2009, 8:05 pm

  Stimata echipa,
  Va doresc Sarbatori fericite! si sa puteti ajuta cat mai multe paciente si pacienti.
  Cu stima,
  Ionela Mates

 9. December 14th, 2009, 10:41 am

  Intreaga echipa eGinecolog.ro va ureaza sarbatori fericite si o iarna de poveste!

 10. online
  December 18th, 2009, 9:33 am

  Multumesc pentru un blog interesant

 11. simona nedelcu
  February 23rd, 2010, 9:51 am

  imi place site-ul dvs si problemele discutate; singura “bila neagra” pe care o meritati este lipsa publicitatii. daca v-ati promova cu siguranta ati avea mai multi utilizatori. bafta multa!

 12. ioana
  July 14th, 2011, 7:18 pm

  buna ziua. momentan iau anticonceptionale dar cu 5 zile inainte de sângerarea lunara obisnuita mi-a aparut o sângerare putin abundenta. luna aceasta am uitat unul din comprimate. la cate zile de la acesta sangerare imi pot face un test de sarcina? peste 8 zile trebuie sa incep o noua folie. va multumesc

Lasa si tu un mesaj!