Termeni si conditii

Descrierea serviciilor eGinecolog.ro

eGinecolog.ro este un portal ce ofera informatii complete ce tin de obstetrica si ginecologie pentru femeile de orice varsta. De asemenea sunt oferite servicii de consultatii ale medicilor – dupa cum sunt descrise in sectiunile dedicate.

eGinecolog.ro poate oricand adauga noi rubrici si sectiuni, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Actualizarea continutului este permanenta.

Toate serviciile oferite de eGinecolog.ro constituie subiectul unui acord de utilizare.

eGinecolog.ro nu isi asuma in nici un mod raspunderea pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse ori nu pot fi stocate pe serverele sale din orice motive. In acelasi timp, Autobroker Group nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site-ul sau. Informatiile pot fi utilizate de catre utilizator pe propria raspundere. Utilizatorul nu poate da in judecata sub nici o forma compania in cazul vreunei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate eGinecolog.ro. Preluarea informatiilor de pe site in vederea republicarii nu poate fi realizata decat cu acordul scris al eGinecolog.ro. De asemenea, eGinecolog.ro isi rezerva dreptul de a nu publica orice stire sau material sosite pe adresa sa.

eGinecolog.ro poate folosi datele colectate de la utilizatori pentru a-si imbunatati serviciile oferite. La cererea expresa a unor autoritati ale statului roman (Politia, Procuratura sau alte autoritati) eGinecolog.ro isi rezerva dreptul de a le furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care acesta le-a desfasurat prin intermediul site-ului.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Serviciile eGinecolog.ro sunt oferite numai acelor utilizatori ce sunt de acord cu termenii si conditiile prezentate aici. Folosirea serviciilor eGinecolog.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului, insa acesta are acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta oricand. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, utilizatorul trebuie sa inceteze folosirea serviciilor eGinecolog.ro.

Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorul are obligatia de a furniza date reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. De asemenea, utilizatorul trebuie sa actualizeze informatia despre el atunci cand datele furnizate la inscriere au suferit modificari: de exemplu schimbarea adresei de email, job etc. In cazul in care exista motive pentru a se suspecta ca informatiile furnizate de utilizator nu sunt reale, eGinecolog.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna inclusiv stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine si interzicerea accesului la serviciile oferite pe site-ul eGinecolog.ro.

Utilizatorii eGinecolog.ro au obligatia de a nu oferi sfaturi ce tin de competenta medicilor – cum sunt, dar fara a se limita la consultantii online, recomandari de medicamente etc. Asemenea postari vor fi sterse automat, iar la repetari ale acestei abordari se va sterge contul respectivului utilizator. Sunt incurajate desigur insa discutiile libere intre utilizatori.

Raspunderea utilizatorilor

Utilizatorul este unicul responsabil – civil si penal – pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile eGinecolog.ro. Compania Autobroker Group nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-ului sau.

Publicitate si promotii

eGinecolog.ro poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii. Acestea nu au nevoie de acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. eGinecolog.ro nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate pe site, altele decat cele organizate strict de eGinecolog.ro.

Incheierea acordului

eGinecolog.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul acord, fara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. Acordul este insa disponibil permanent pe site pentru consultare.

Daca nu sunteti de acord cu prezentul acord, va rugam sa nu folositi serviciile si continutul eGinecolog.ro.